Plåtslageri Norberg

Perlefelts Plåtslageri AB – plåtslageri Norberg

Perlefelts Plåtslageri AB

Befinner du dig i Norberg och söker ett plåtslageri? I så fall har du kommit alldeles rätt. Perlefelts Plåtslageri AB, är en av de främsta företagen i landet på att utföra sömsvetsade rostfria bandtäckningar. Ett mycket kvalitativt ytskikt på plattare tak som vårt team av medarbetare behärskar till fullo. Utöver detta så erbjuder vi ett kvalitetsutbud av tjänster som du kan läsa mer om här.

När man anlitar oss, kan det vara bra att känna till att vi anpassar vårt arbete utefter de önskemål och behov som varje enskild kund har. Du kan känna dig helt trygg och säker på att du verkligen får ett väl utfört arbete, där kvalitet och noggrannhet är i fokus. Tveka inte på att höra av dig till oss om du undrar över någonting!

 

 

30 år i branschen

Med mer än 30 år i branschen så kan alla våra kunder vara trygga med att vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för plåtslageriarbeten. Vi har även kunskap inom ventilation, och samarbetar med ventilationsföretag som är OVK-licenserade.

Snöskottning

När det kommer till det här med snöskottning på tak så är vi professionella även inom detta område. Säkerheten är alltid A och O då vi arbetar på höjder. Med andra ord så använder vi alltid säkerhetsutrustning, och vår personal har fallskyddsutbildning.

Var finns vi?

I Fagesta hittar ni oss. Vi arbetar främst i Fagersta med en 5 mils radie. Vi stänger inte dörren för någon. Även om du skulle befinna  dig en bit utanför vårt upptagningsområde, så är välkommen att höra av dig, så ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa dig.

Vill ni veta mer?